Technische vakmensen Woonin nu ook in Houten en Wijk bij Duurstede

Woonin is op 1 januari 2023 ontstaan uit woningcorporaties Mitros en Viveste. Sinds de fusie is Woonin bezig de werkwijzen van de twee voormalige organisaties samen te voegen. Daarom gaan de technische vakmensen van de afdeling Huurderonderhoud vanaf 1 juli 2023 niet alleen aan de slag voor huurders in Utrecht en Nieuwegein maar ook in Houten en Wijk bij Duurstede.

Dat betekent dat huurders in Houten en Wijk bij Duurstede vanaf 1 juli met vakmensen van Woonin te maken krijgen. Deze komen in plaats van de bedrijven die werden ingehuurd voor onderhoud. Woonin zet technische vakmensen in bij verschillende werkzaamheden in en rond hun huurwoningen, volgens het OnderhoudsABC. Dit past goed bij onze wens om makkelijk en goed bereikbaar te zijn voor onze huurders.

De afdeling Huurderonderhoud van Woonin bestaat uit een team van totaal 40 technische vakmensen. Zij komen graag bij de huurder thuis om een reparatieverzoek op te lossen, denken mee met de huurder en/of verwijzen verder. Grote onderhoudsklussen besteden we uit aan onze vaste aannemers.    

Technische vakmensen gezocht

We zoeken versterking voor onze afdeling Huurderonderhoud: ervaren en minder-ervaren technische vakmensen met goede sociale vaardigheden. Bekijk de vacature op onze Werkenbij-site.