Onderhoudsabc

Samen zorgen we voor een fijne woning. Natuurlijk gaat er af en toe iets stuk of moet er bijvoorbeeld geschilderd worden. Het kleine onderhoud aan uw woning moet u dan zelf doen. Bijvoorbeeld een reparatie aan uw sloten of stopcontacten. Precies weten wat wij altijd voor u doen, wat u zelf moet doen en wat wij extra voor u kunnen doen wanneer u een onderhoudsabonnement heeft? U leest het in het OnderhoudsABC.

Wilt u dat wij meer reparaties voor u uitvoeren?
Met het onderhoudsabonnement komen we voor méér reparaties bij u langs. U kunt het abonnement afsluiten voor € 5,- per maand. Hier leest u welke reparaties wij voor u doen als u een onderhoudsabonnement heeft. U kunt dit afsluiten tijdens het aanvragen van een reparatie.

Veel gevraagd over Onderhoudsabc

Ik heb een reparatie gemeld. Waar zie ik de afspraak die ik gemaakt heb?

Algemeen

Dat ligt eraan of u de reparatie via de website of aan de telefoon doorgegeven heeft. Bekijk het stappenplan hieronder voor meer informatie.

Komen jullie voor kleine reparaties in mijn woning?

Algemeen

Voor kleine reparaties in uw woning komen wij niet bij u langs. U leest in het OnderhoudsABC wat u zelf moet doen in uw woning. Heeft u een onderhoudsabonnement? Dan komen we voor meer kleine reparaties bij u langs. Hier leest u welke reparaties wij voor u doen als u een onderhoudsabonnement heeft..

Welke reparaties of klussen voert Woonin uit en wat moet ik zelf doen?

Algemeen

Wij zijn als verhuurder verantwoordelijk voor een groot deel van het onderhoud van uw woning of kamer. Er is ook onderhoud dat u zelf moet uitvoeren. Wat wij voor u doen en welke reparaties u zelf moet doen leest u in het OnderhoudsABC

Onderhoudsabonnement voor kleine reparaties
Wij doen het kleine onderhoud aan uw woning wanneer u een onderhoudsabonnement heeft. Bekijk hieronder meer informatie over het onderhoudsabonnement.

Wilt u zelf aanpassingen doen in uw woning? 
Bekijk hier of u daar toestemming voor moet vragen of niet.

Hoe kan ik mij afmelden van het onderhoudsabonnement?

Algemeen

U kunt hier het onderhoudsabonnement stopzetten. Het onderhoudsabonnement stopt dan op de 1e dag van de nieuwe maand.

Let op: U moet minimaal 1 jaar lid zijn geweest van het onderhoudsabonnement voordat u het kunt stop zetten.