Woonin in cijfers

Wij gaan de grote woonuitdagingen aan. Dat doen we niet alleen door het nieuwbouwwoningen op te leveren, maar ook door in bestaande woningen groot onderhoud uit te voeren. U leest op deze pagina meer informatie over onze resultaten in het jaar 2024.

Deze pagina wordt per tertiaal geupdate met nieuwe cijfers. Staat de teller nog op 0? Dan zijn de cijfers nog niet bekend.

 

Loading Counter
Nieuwbouwwoningen

84

Nieuwbouwwoningen

Voor 2024 willen wij verschillende nieuwbouwingen realiseren. Dit doen we door woningen op te leveren in de projecten Leeuwesteyn, de Omloop en het BEFU terrein. Ons doel is om 440 nieuwbouwwoningen op te leveren.

Projecten bekijken

Renovaties

330

Renovaties

Voor 2024 realiseren we renovatie- of groot onderhoud projecten bij de Wierselaan, Schooneggen- Stroyenborchdreef en eengezinswoningen in Overvecht. Ons doel is om 456 woningen op te knappen.

Projecten bekijken

Verkopen

18

Verkoopwoningen

In 2024 verkopen wij woningen in Utrecht, Nieuwegein, Houten en Wijk bij Duurstede. De opbrengsten van de verkopen worden voor verschillende doelen ingezet.


Waarom wij verkopen

Onze woningen

Wij verhuren woningen in 4 gemeenten: Utrecht, Nieuwegein, Houten en Wijk bij Duurstede. Dit zijn sociale huurwoningen en vrije sectorwoningen. In het overzicht hieronder ziet u het aantal woningen verdeeld per plaats.

Energielabels

Ons doel is om per 2028 alleen nog maar woningen te verhuren met energielabels, A, B, C en D. Woningen met een slecht energielabel (E, F en G-label) faseren we uit en pakken we aan in onderhouds-, renovatie- en sloopprojecten. In het overzicht hieronder ziet u de verdeling van energielabels over onze woningen.

Ondernemingsplan Woonin

Meer weten over ambities en hoe we dit in de praktijk brengen? Lees dan ons Ondernemingsplan:  Eropaf! Meer woningen, betere buurten.