Sleutels inleveren

Als u gaat verhuizen, levert u de sleutels weer in. Waar u de sleutels inlevert, hangt af van wat u van Woonin huurt.

 • Huurt u een zelfstandige woning én heeft u een eindinspectie van uw woning bij het opzeggen van uw huur? Dan levert u de sleutels in na afloop van het gesprek bij de Woonin medewerker.
 • Huurt u een kamer, berging, fietsenstalling of garage? Of wordt uw woning verkocht? Dan levert u de sleutels in bij de sleutelkluis op het kantoor van Woonin. U leest hier meer over het inleveren van de sleutels.

Veel gevraagd over Sleutels inleveren

Hoe lever ik mijn sleutels in?

Algemeen

Waar u de sleutels inlevert, hangt af van wat u van Woonin huurt.

 • Huurt u een zelfstandige sociale huurwoning? Dan levert u de sleutels in na afloop van het gesprek bij de Woonin medewerker.
 • Huurt u een vrije sector woning of middenhuur woning? Dan levert u de sleutels in bij de Woonin medewerker tijdens de eindinspectie van uw woning.
 • Huurt u een kamer, berging, fietsenstalling, parkeerplaats of garage? Of wordt uw woning verkocht? Dan levert u de sleutels in bij de sleutelkluis op het kantoor van Woonin.
 • U leest hier meer over het inleveren van de sleutels.

  Ik heb mijn huur opgezegd, maar ik heb niet alle sleutels. Wat nu?

  Algemeen

  Wij verwachten alle sleutels van de algemene toegangsdeuren (of poorten) terug. Van de overige sleutels hebben wij er minimaal één nodig. Als u een druppel of afstandsbediening heeft ontvangen, dan dient u deze ook in te leveren.

  Ik heb mijn woning niet leeg op de einddatum. Wat kan ik doen?

  Algemeen

  Neemt u contact met ons op. Dan bekijken we wat we met u kunnen afspreken.

  Wat doe ik met mijn parkeerpas of afstandbediening als ik verhuis?

  Algemeen

  U laat de parkeerpas of afstandbediening achter in de woning. Dit doet u in de keukenlade. De verhuurmakelaar kan dan de parkeerpas of afstandbediening aan de nieuwe huurder geven.