Grebbeberglaan 15 (De Pionier)

Wilt u met uw bedrijf gevestigd zijn in een uniek gebouw? Dan is De Pionier dé plek. De Pionier is een voormalig schoolgebouw: de klaslokalen van toen zijn de kantoor- en bedrijfsruimten van nu. Het gebouw is gerenoveerd, maar de authentieke details zijn daarbij zorgvuldig in tact gelaten.

Laat uw bedrijf meeliften op de uitstraling van dit bijzondere gebouw met een hoog serviceniveau en centraal gelegen in Utrecht. U huurt de ruimte van een betrouwbare en solide partner: woningcorporatie Woonin. Er is een grote variëteit in ruimten: vanaf 20 m2 tot 475 m2.

Ondernemers ontmoeten

De Pionier vormt de thuisbasis voor een brede mix van ondernemers die graag samenwerken in een inspirerende en eigentijdse omgeving. U ontmoet hier zakelijke, maar ook creatieve ondernemers. Bent u een commerciële of creatieve ondernemer? Een startende, doorstartende of gevestigde ondernemer? Een grote of kleine ondernemer? Een zzp'er? Voor bijna elk type ondernemer is er plek in De Pionier.

Voordelen van de Pionier:

  • Representatieve entree met receptie
  • Mix van ondernemers
  • Centraal gelegen, goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer
  • Gemeenschappelijke voorzieningen

Wilt u informatie over het huren van een ruimte? Stuur een e-mail naar ondersteuningvzv@woonin.nl en geef aan wat voor ruimte u zoekt en per wanneer. Wij nemen vervolgens contact met je op over de mogelijkheden.