Huur betalen

U betaalt iedere maand huur voor de woning (netto of kale huur), voor servicekosten en soms voor een glasverzekering of onderhoudsabonnement. Alle delen samen vormen de bruto huur. 

Kies uw onderwerp

Betaalwijze

In het huurcontract staat dat u de huur vóór de eerste van de maand aan ons betaalt. U kunt dit op verschillende manieren doen. De gemakkelijkste manier voor u en voor ons is betalen via een automatische incasso.

Lees verder

Huur betalen

U betaalt elke maand huur aan ons. In uw huurcontract staat dat u altijd vóór de eerste van de maand uw huur betaalt. 

Betalingsregeling

U kunt in veel gevallen een betalingsregeling met ons afsluiten. Met een betalingsregeling maakt u afspraken met ons om uw betalingen in delen aan ons te betalen. 

Lees verder

Incassobureau

Betaalt u uw huur vaak achter elkaar niet op tijd? Dan schakelen wij een incassobureau in. U betaalt zelf de kosten voor het incassobureau. We willen natuurlijk niet dat het zover komt.

Lees verder

Huuraanpassing

Op meerdere momenten per jaar kunnen wij de huurprijs aanpassen. De huur kan om verschillende redenen verhoogd of aangepast worden.

Lees meer

Huuraanpassing voor het aanvragen van huurtoeslag

Huurders die relatief te duur wonen, komen mogelijk in aanmerking voor een maatwerkregeling. Huuraanpassing voor het aanvragen van huurtoeslag is zo'n maatwerkregeling. 

Lees meer