Grip op geldzaken met Geldfit

Geldzorgen. Bijna iedereen heeft ze weleens. Jong of oud, werkend of niet. Zodra er geldproblemen ontstaan, kan het lastig zijn om hier weer grip op te krijgen. Maar u bent niet alleen. Er is hulp beschikbaar. Woonin werkt samen met Geldfit om huurders met zorgen over geld te helpen.

Over Geldfit.nl

Geldfit.nl is een website waar u gratis hulp kunt krijgen als u zich zorgen maakt over geld. U kunt daar vragen stellen en informatie vinden over allerlei geldzaken. Ook kunt u gratis en anoniem bellen met 0800 – 8115.

Hoe kan Geldfit u helpen?

Op Geldfit.nl staan verschillende hulpmiddelen en adviezen om u te helpen bij het oplossen van uw geldzorgen. Hieronder staan enkele voorbeelden:

  • Doe de Geldfit-test om te kijken hoe gezond uw financiën zijn
  • Vind informatie over verschillende onderwerpen, zoals besparen op uw uitgaven, het aflossen van schulden en het aanvragen van toeslagen.
  • Krijg persoonlijk advies van een Geldfit-coach als u behoefte heeft aan meer hulp.

Naar Geldfit.nl

De samenwerking tussen Woonin en Geldfit.nl

Woonin vindt het belangrijk om huurders te ondersteunen bij financiële problemen. Daarom werken wij samen met Geldfit. De website van Geldfit is een onafhankelijk platform dat uw gegevens niet met Woonin of andere partijen deelt. U blijft anoniem.

Heeft u een huurachterstand of wilt u een betalingsregeling aanvragen? Bekijk dan onze pagina over Hulp bij geldzaken.


Johan's verhaal

Geldfit heeft al een hoop mensen geholpen. Johan is een van de vele mensen die geholpen is dankzij Geldfit. Johan had door de jaren heen verschillende leningen afgesloten en was het overzicht kwijtgeraakt. Hij voelde zich gestrest en wist niet goed waar hij moest beginnen om zijn schulden af te lossen.

"Ik had best wat leningen. Dankzij het buurtteam heb ik weer overzicht. Geldfit bracht mij in contact met het buurtteam. Zij hielpen mij verder om weer grip te krijgen op mijn geld.” - Johan